tirsdag den 6. december 2016

DIY Grovkøkken/Bryggers

Så fik vi endelig vores grovkøkken på plads. Mr. Handy har været så flittig og jeg er rigtig glad for resultatet. Vores grovkøkken ligger i forlængelse af vores køkken. Vores køkken lavede vi i det der før var en spisestue, se her da det passede bedre for os. Grovkøkkenet ligger i en tilbygning til huset og det var her, der før var køkken. Vi havde så vores vaskemaskine ude i stalden og det var nu en kold fornøjelse om vinteren. Vi kalder det grovkøkkenet, da vi har udgang til vores have og det er her "det grove" arbejde med grøntsagerne foregår :-) Meget Morten Korch...

Du kan se hvordan det så ud før, her

Lidt billeder:Skabene er klunset og malet
Diverse til vasketøjet

Med udsigt til drivhuset

Masser af bordplads

Og ja, vi har fået en tørretumbler. Om vinteren kan jeg ikke få det tørt i udestuen.
Og var noget træt af, hele tiden have tøj hængende i stuen, så det blev en tørretumbler. 

Masser af skabsplads, 4 skabe i hvert side af rummet, så alt vores tøj er her, plads til støvsuger osv.
Selve indretningen af grovkøkkenet har ikke kostet os så meget. Som sagt er underskabene klunset. "Hørgardinerne" i hjørnerne er lavet af en dug jeg ikke brugte. I det ene hjørne bag gardinet har vi vores vaskekurv og kattebakken, det andet er til opbevaring. Skabene er fra Ikea. Vi havde faktisk klunset skabe, men det passede ikke i størrelsen og var lige en anelse for dårlige. Klinkerne på væggen er overskud fra køkkenet, men ellers måtte vi købe klinker til gulvet, bordplade, vask og armatur. Hylderne i skabene er dog genbrug fra andre skabe. 
Vores tanke med renoveringen er, at vi skal genbruge det vi kan, også ellers købe det til vi skal bruge. Vi vil ikke ud og låne penge for, at renovere, så vi har lidt af en budget at holde. Men det får vi nu balanceret helt fint og hver gang det lykkedes os, at få lavet et rum, med det vi nu har, så hujer vi!
Tanken var også at det skal være praktisk. Jeg har fundet ud af, at i livet med migræner og meget lavt energiniveau, så må det dagligdags ting bare være nemme.
Så jo, jeg er meget glad for resultatet:-)

1 kommentar:

  1. Sørme godt forstå, du er glad for det nye køkken :)
    Og dejligt du er tilbage !
    Jeg kondolerer med din far.

    SvarSlet